Kurser

Kurser

Kurser i kortlægning med droner

Lær at bruge droner til kortlægning af områder på en af vores kurser. 3D/2D Kortlægning fungerer ved at dronen indstilles til at flyve et mønster over et område og samtidig tage billeder som overlapper hinanden. PC software kan derefter analysere billederne og finde fælles punkter som gives et GPS koordinat. Når et stort mængde af punkter er opsamlet kan disse punkter syes sammen til et 3D kort der derefter kan bruges til opmåling.

Lynkursus: Introduktion til kortlægning med droner

Avanceret: Brug 3D kortlægning til opmåling af ulykker, hendelsessteder mv.

Avanceret: Brug 3D kortlægning til opmåling af afstand, areal og volumen.

Avanceret: Brug 2D kortlægning til at finde ukrudt, svamp, tøre områder mm. på marker.

Kurser i brugen af droner

Vi holder kurser som er generelle omkring brugen af droner til f.eks. inspektion, filmoptagelse, eller hvis en virksomhed ønsker at bygge deres egen droneplatform til f.eks. at bære last eller udstyr.

Inspektion og filmoptagelser

Dronens anatomi og teknisk flyvning

Avanceret: Lær at bygge en PixHawk baseret drone fra bunden

Flere kurser på vej ...

Brug for rådgivning?

Vi har den know-how der skal til for at udføre de fleste opgaver med droner, og vil vil gerne dele ud af vores viden. Har du et specifikt behov, eller andvendelsesområde med droner, som du godt kunne tænke dig rådgivning til så hjælper vi igennem hele forløbet fra ide til implementering og er klar til at stå på sidelinjen for at løse eventuelle problemer der måtte være.