UAS Design

Kompetence områder for UAS udvikling

Brug os som ingeniørhjælp til design af droneplatforme til projekter eller specifikke anvendelsesmuligheder. Vores rådgivningsområde er inden for mekanisk udvikling af drone systemer, og vi har mulighed for at hjælpe hele vejen fra ide til fremstilling og godkendelse.

Hvordan designer vi

Mekanisk design i 3D og tekniske tegninger i 2D

Fra ide til realitet. Vi hjælper hele vejen med den mekaniske udvikling af strukturer, stel, afskærmning og mere. Vi tilpasser altid vores design efter kundens ønsker, og med vores tekniske input og forslag opnår vi oftest et optimalt og produktions venligt design. Vi optegner vores design i 3D hvor vi har mulighed for at analyserer designet for fejl (f.eks. hulplaceringer, kollation mv.) før produktion og dermed undgå dyre fejl. Vi udarbejder også teknisk dokumentation i form af GPS målsatte tegninger, skærefiler mv.

Komposit materialer

Vi har kompetencer inden for komposit og materialevalg som vi udnytter i vores design. Ved at bruge kompositmaterialer kan man i mange tilfælde opnå høj styrke med lav vægt, som er ønskværdigt når der er tale om flyvende droner. Vi har erfaring med vacuum bagging, udarbejdning af formværktøjer, sandwich konstruktion, trækprøvning og sandwich konstruktions bøjningstest.

Aerodynamik

Vi har forståelse for aerodynamik der gør at vi kan optimere vores design af droner med henblik på at mindske luftmodstand i stel og strukturer. Vi har også mulighed for at udvikle testbænke til test af ”trust” for motor og propel setup.

Plast materialer

Vi benytter plastmaterialer i vores design hvor der er krav til IP klassificering, da plastmaterialer kan fremstilles i mange forme og det er muligt at gøre vand- og støvtæt.
Vi benytter også plastmaterialer når der er behov for “rapid-prototyping” igennem 3D print.

Instrumentering til test setup

Vi har mulighed for at lave testbænke med sensorer og dataopsamling. F.eks. med sensorer som strain gauge, tryk sensorer (f.eks. til pitot-tube), tachometer, volt/amperemeter og mere.