UAS/Drone Service

Droneservice

Har du brug for en dronepilot til udførsel af opgaver?

Vi udfører forskellige opgaver der involverer flyvning med droner. Droner giver nye muligheder for nemt og billigt at inspicerer industrielt udstyr, byggeri eller andet hvorved skader kan forebygges.

Droner kan også bruges til at kortlægge områder i 3D. Man kan herefter opmåle volumen af bunker (f.eks. kul, sand eller sten), eller man kan analyserer farverne i billederne for at estimerer helbred af planter mv. på marker.

Derudover laver vi selvfølgelig diverse film optagelser til reklamefilm, bryllup, events mv.

Du kan kontakte os direkte for at høre mere, her.

Landopmåling

Vi benytter droneteknologi til at lave 2D og 3D kort over områder med cm præcision. Det gør at vi kan lave opmålinger på distance, areal og volumen. Vi tilpasser vores kortlægninger efter kundens ønsker, f.eks. ved at notere materialenumre på bunker mv. i vores reporter.

Læs mere her og få et tilbud.

Medie og film

Har du brug for billeder eller film fra luften? Vi kan hjælpe ved at stille en dronepilot og drone til rådighed. Vores dronepiloter har erfaring med de mest populære drone manøvre der giver dig et professionelt look i dine film/videoer.

Læs mere her og få et tilbud.

Inspektioner

Vi laver inspektioner af private vindmøller, skorstene, tag & tagrender og industrielle anlæg. 

Har du brug for en inspektion, eller kunne du tænke dig at høre mere så er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere og få et tilbud her.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Har du et specielt behov til en opgave som du tænker at en drone kan løse? Vi er åbne for forslag, og er altid løsningsorienteret. Vi er hele tiden i udvikling og finder hele tiden nye anvendelsesområder for droner. Hvis vi ikke selv kan løse opgaven, så er vi en del af et netværk af dronevirksomheder hvor der helt sikkert er nogle der kan hjælpe.